Spotkanie plenarne przewodniczących z nowo wybraną Radą Sekcji i Komisją Rewizyjną

Regionalna Sekcja Służby Zdrowia NSZZ „Solidarność” serdecznie zaprasza na pierwsze po wyborach spotkanie plenarne przewodniczących (lub przedstawicieli) z nowo wybraną Radą Sekcji i Komisją Rewizyjną Sekcji.

Zebranie odbędzie się 10 września 2014 r. (środa) o godz. 13.30 w sali Akwen w siedzibie Regionu – Gdańsk ul. Wały Piastowskie 24.

W naszym spotkaniu wezmą udział zaproszeni goście:

1. Katarzyna Zimmer – Drabczyk – kierownik Biura Eksperckiego Komisji Krajowej NSZZ „Solidarność” i członek Rady Społecznej Pomorskiego Oddziału NFZ
  2. Iwona Lipkowska – prawnik Regionalnej Sekcji Służby Zdrowia NSZZ „Solidarność”

Podstawa prawna zwolnienia: Ustawa o związkach z dnia 23.05.1991 r., art. 31 ust. 3.

Porządek posiedzenia

1. Przyjęcie porządku obrad
  2. Informacja z WZD Regionalnej Sekcji Służby Zdrowia
  • skład Rady Sekcji i komisji rewizyjnej