Członkowie Rady Sekcji, Komisji Rewizyjnej i delegaci na WZD Oświaty

Członkami Rady Sekcji w kadencji 2010 – 2014 zostali wybrani:

Barbara Bakun-Czyżykowska – KM Puck, Krystyna Bojahr – KM Gdańsk, Bożena Brauer – KM Gdańsk, Ewa Ceroń-Szmaglińska – KM Starogard Gd., Zenon Chrześcijański – Kuratorium Oświaty Gdańsk, Dorota Dunst – Km Gdynia, Paweł Flejszar – KM Pruszcz Gd., Piotr Gierszewski – KM Gdańsk, Beata Gleba – KM Gdańsk, Zdzisława Hacia – KM Gdynia, Stanisław Jakonis – KM Lębork, Krzysztof Jędrzejczyk – KM Gdańsk, Barbara Kamińska – KM Tczew, Janusz Kitowski – KM Czersk, Anna Kocik – KM Gdańsk, Monika Kończyk – KM Gdynia, Marzena Korzeniewska – KM Gdynia, Anna Krykowska – KM Tczew, Leon Kurr – KM Gdynia, Aleksandra Lewicka – KM Szkoły Artystyczne Wybrzeża, Barbara Markiewicz – KM Gdańsk, Hanna Kowalewska-Minkiewicz – KM Gdańsk, Alicja Olszewska – KM Tczew, Maria Pikies – KM Żukowo, Irena Roczniak – KM Gdańsk, Izabela Rułkowska – KM Kolbudy, Janusz Sokoliński – KM Gdańsk, Kazimierz Stoltmann – KM Kościerzyna, Wojciech Szczepański – KM Gdańsk, Celina Szulgo – KM Wejherowo, Grażyna Szumska – KM Chojnice,  Elżbieta Śliwińska – KM Sopot, Aleksandra Turowska – KZ Brusy, Ewa Tusk – KM Goręczyno, Maciej Werra – KM Chojnice, Danuta Wójcik – KM Rumia, Janina Zawadzka – KM Malbork, Ewa Zielińska – KM Przywidz, Dariusz Żulpo – KZ Cedry Wielkie oraz Wojciech Książek – KM Puck (przewodniczący).

Członkami Komisji Rewizyjnej Sekcji zostali wybrani:

Urszula Byczkowska – KM Sopot, Joanna Grzesińska – KM Gdynia, Otton Meyer – KM Lębork, Ryszard Poznań – KM Chojnice, Teresa Szulc – KM Gdańsk

Delegatami na WZD Sekcji Krajowej Oświaty i Wychowanie NSZZ „Solidarność” zostali wybrani:

Bożena Brauer, Zdzisława Hacia, Krzysztof Jędrzejczyk, Barbara Kamińska, Monika Kończyk, Wojciech Książek, Hanna Kowalewska-Minkiewicz, Kazimierz Stoltmann, Elżbieta Śliwińska, Maciej Werra.