Przewodniczący i Rada Sekcji

Podczas Walnego Zebrania Delegatów Sekcji Oświaty i Wychowania NSZZ „Solidarność” w dniu 12 kwietnia 2014 roku w Gdańsku przewodniczącym Sekcji na kadencję 2014 – 2018 został wybrany: Wojciech Książek – KM Puck.

Członkami Rady Sekcji w kadencji 2014 – 2018 zostali wybrani:

Barbara Bakun-Czyżykowska – KM Puck, , Bożena Brauer – KM Gdańsk, Elżbieta Bugajna – KZ Goręczyno,  Ewa Ceroń-Szmaglińska – KM Starogard Gd., Zenon Chrześcijański – Kuratorium Oświaty Gdańsk, Zofia Falgowska – KM Gdynia Paweł Flejszar – KM Pruszcz Gd., Piotr Gierszewski – KM Gdańsk, Beata Gleba – KM Gdańsk, Maria Golly-Nowak – KM Gdańsk, Michał Gurowski – KM Kościerzyna, Zdzisława Hacia – KM Gdynia, Irena Jakonis – KM Lębork, Stanisław Jakonis – KM Lębork, Krzysztof Jędrzejczyk – KM Gdańsk, Barbara Kamińska – KM Powiat Tczewski, Agnieszka Kempa – KM Pruszcz Gd., Janusz Kitowski – KM Czersk, Anna Kocik – KM Gdańsk, Monika Kończyk – KM Gdynia, Marzena Korzeniewska – KM Gdynia, Krzysztof Koszlaga  – KM Gdańsk,  Hanna Kowalewska-Minkiewicz – KM Gdańsk, Alina Kreft – KM Reda, Ewa Kuczyńska – KM Gdańsk, Aleksandra Lewicka – KM Szkoły Artystyczne Wybrzeża, Bożena Mazur – KM Gdańsk, Alicja Olszewska – KM Tczew, Dorota Płotka – KM Gdynia, Alicja Połońska – KM Gdańsk, Ewa Rocławska – KM Wejherowo, Izabela Rułkowska – KM Kolbudy, Janusz Sokoliński – KM Gdańsk, Ludwika Szpunar – KZ Wejherowo, Celina Szulgo – KM Wejherowo, Grażyna Szumska – KM Chojnice,  Elżbieta Śliwińska – KM Sopot, Aleksandra Turowska – KM Brusy,  Maciej Werra – KM Chojnice, Danuta Wójcik – KM Rumia, Janina Zawadzka – KM Malbork, Ewa Zielińska – KM Przywidz, Jolanta Złoch – KM Gdynia.