Harmonogram szkoleń na okres wrzesień – grudzień 2018 r.

Szkolenia na rok 2018. Dział Szkoleń zaprasza!

Miło nam poinformować o planie szkoleń, które jako Dział Szkoleń chcemy zaproponować działaczom związkowym z Regionu Gdańskiego NSZZ „Solidarność” od  września do grudnia 2018 r. Szkolenia, jak do tej pory, realizowane będą w trybie wyjazdowym i stacjonarnym.

Nowością od tego półrocza jest fakt, że wszystkie szkolenia realizowane w formie wyjazdowej oraz stacjonarne szkolenie negocjacyjne są współfinansowane z środków Europejskiego Funduszu Społecznego (szkolenia oznaczone w harmonogramie czcionką wytłuszczoną). Wprowadza to pewne zmiany w zasadach uczestnictwa w szkoleniach, w szczególności uczestnicy zobowiązują się do wzięcia udziału w całym cyklu szkoleń (prawo pracy, negocjacje, ekonomiczne) na przestrzeni dwóch lat. Szczegółowe informacje o projekcie i szkoleniach umieszczono pod harmonogramem.

Zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy (058 305 54 79, e-mail: dzial.szkolen@solidarnosc.gda.pl) Udział w szkoleniach jest bezpłatny.

WRZESIEŃ

24-26.09  – Prawo Pracy i Związkowe część 1 (WYJAZDOWE, Jastrzębia Góra, ośrodek”ZEW MORZA” – realizowane w ramach projektu „Wiem więcej, działam skutecznie!”)

24-26.09  – Prawo Pracy i Związkowe część 2 (WYJAZDOWE, Jastrzębia Góra, ośrodek”ZEW MORZA” – realizowane w ramach projektu „Wiem więcej, działam skutecznie!”)

PAŹDZIERNIK

2-5.10  Negocjacje –  (STACJONARNE, Gdańsk, Wały piastowskie 24  – realizowane w ramach projektu „Wiem więcej, działam skutecznie!”)

04.10  – Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych (szkolenie stacjonarne w Gdańsku)

19.10  – Mobbing (szkolenie stacjonarne w Gdańsku)

22-23.10 – Zakładowe Komisje Rewizyjne (szkolenie stacjonarne w Gdańsku)

LISTOPAD

6-9.11  Negocjacje –  (STACJONARNE, Gdańsk, Wały piastowskie 24  – realizowane w ramach projektu „Wiem więcej, działam skutecznie!”)

12-14.11 – Prawo Pracy i Związkowe część 2 (WYJAZDOWE, Jastrzębia Góra, ośrodek”ZEW MORZA” – realizowane w ramach projektu „Wiem więcej, działam skutecznie!”)

20.11  – Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych (szkolenie stacjonarne w Gdańsku)

21-22.11 – Szkolenie Rozwój Związku (szkolenie stacjonarne w Gdańsku)

26-28.11 – Prawo Pracy i Związkowe część 1  (WYJAZDOWE, Jastrzębia Góra, ośrodek”ZEW MORZA” – realizowane w ramach projektu „Wiem więcej, działam skutecznie!”)

26-28.11 – Szkolenie ekonomiczne część 1  (WYJAZDOWE, Jastrzębia Góra, ośrodek”ZEW MORZA” – realizowane w ramach projektu „Wiem więcej, działam skutecznie!”)

GRUDZIEŃ

3-5.12 – Prawo Pracy i Związkowe część 1  (WYJAZDOWE, Jastrzębia Góra, ośrodek”ZEW MORZA” – realizowane w ramach projektu „Wiem więcej, działam skutecznie!”)

3-5.12 – Szkolenie ekonomiczne część 1  (WYJAZDOWE, Jastrzębia Góra, ośrodek”ZEW MORZA” – realizowane w ramach projektu „Wiem więcej, działam skutecznie!”)

17-18.12 – Szkolenie Skarbników (szkolenie stacjonarne w Gdańsku)

Terminy szkoleń z przyczyn niezależnych od działu szkoleń mogą ulec zmianie, o czym będziemy informowali niezwłocznie drogą mailową oraz na naszej stronie internetowej.