Zapraszamy do udziału w Konferencji poświęconej Społecznej Odpowiedzialności Biznesu – SŁUPSK, 24 Stycznia 2014 godz. 10.00

Szanowni Państwo!

W imieniu Regionu Gdańskiego NSZZ Solidarność oraz Pomorskiej Izby Rzemieślniczej Małych i Średnich Przedsiębiorstw pragniemy  zaprosić Państwa do udziału w konferencji organizowanej w ramach projektu pt: ,,Elementarz Społecznie Odpowiedzialnego Biznesu” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Konferencja poświęcona idei społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR) odbędzie się 24 stycznia 2014r. w Słupsku o godzinie 10:00 w siedzibie Izby Rzemiosła i Przedsiębiorczości Pomorza Środkowego przy ul. Kowalskiej 1.

Udział w konferencji jest bezpłatny!

Wypełnienie Formularza zgłoszeniowego  jest warunkiem uczestnictwa w konferencji. Prosimy o przesłanie wypełnionego formularza na adres e-mail: r.domzalska@solidarnosc.gda.pl, faxem na numer 58 308 44 18 bądź na adres: ul. Wały Piastowskie 24, 80-855 Gdańsk

Ze względu na ograniczoną liczbę miejsc prosimy o jak najwcześniejszą rezerwację i nadesłanie uzupełnionego formularza do dnia 20.01.2014r.

Informacje o projekcie są dostępne na stronie:          http://www.elementarzbiznesu.pl