Wakacje upłynęły z „Solidarnością”: rozstrzygnięcie konkursu

Zakończyliśmy nasz konkurs „Wakacje z Solidarnością”. Otrzymaliśmy wiele zdjęć przedstawiających ronda, ulice, pomniki, tablice i różnego rodzaju pamiątki z NSZZ „Solidarność” w nazwie.

Fotografie, które uczestnicy przysłali nam drogą mailową oraz zamieścili w postaci komentarzy na Facebooku, przedstawiają obiekty z różnych części Polski. Dominują zdjęcia miejsc z naszego regionu, ale są też fotografie ukazujące elementy związane z „Solidarnością” w innych częściach Polski, na przykład w Warszawie czy Radomiu.

Zgłosiło się bardzo wielu uczestników, niektórzy przysyłali po kilkanaście zdjęć. Wśród biorących udział w konkursie rozlosowaliśmy trzy nagrody książkowe. Los wskazał, że nagrodzeni zostali: Tomasz Grabowski, Peter Dengel Justyna Weyer. Wszystkie zdjęcia mają dla nas ogromną wartość, jednak jesteśmy ograniczeni liczbą nagród.

Prosimy wyróżnione osoby o kontakt z Działem Informacji i Promocji ZRG NSZZ „Solidarność” (nr tel. 58 301 71 21, 58 308 42 72).