Szkolenia dla członków komisji rewizyjnych

Rola i działalność komisji rewizyjnych w strukturach Związku były tematami szkolenia zorganizowanego przez Dział Szkoleń Regionu Gdańskiego NSZZ „S” w siedzibie „S” w Gdańsku w dniach 17–18 października 2016 r. Arkana działalności władzy kontrolnej, jaką pełnią w organizacjach związkowych komisje rewizyjne, poznawali związkowcy z  Narodowego Muzeum Morskiego, Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego, Izby Celnej, Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, Pomorskiego Centrum Chorób Zakaźnych i Gruźlicy, Delhi i Jeronimo Martins Polska.

???????????????????????????????

– To już kolejna grupa, która uczestniczyła w szkoleniu dla członków komisji rewizyjnych zorganizowanym przez Dział Szkoleń Regionu Gdańskiego. Połowa uczestników tego szkolenia pierwszy raz brała udział w takich warsztatach. Cieszymy się z  ich deklaracji, że nie będzie to ich ostatnie szkolenie związkowe – mówi trener z regionalnego działu szkoleń Tadeusz Grubich.

Następne szkolenie dla członków komisji rewizyjnych odbędzie się 17 i 18 listopada. Są jeszcze wolne miejsca.

fot. T. Grubich