Rabaty na stacjach LOTOS dla członków „Solidarności”

Komisja Krajowa NSZZ „Solidarność” podpisała z LOTOS Paliwa umowę, na podstawie której członkowie naszego Związku będą mogli uzyskać rabat przy zakupie paliwa na stacjach polskiego koncernu paliwowego. Poniżej przedstawiamy procedurę i warunki, jakie trzeba spełnić, by móc skorzystać z rabatu:

1. Każda z osób pragnąca otrzymać kartę LOTOS musi najpierw wyrobić elektroniczną legitymację członkowską (plastikową) NSZZ „Solidarność”. W tym celu należy zwrócić się do macierzystej organizacji związkowej NSZZ „Solidarność” i wypełnić wniosek o wydanie elektronicznej legitymacji (wniosek można pobrać tutaj. Wniosek powinien zostać przekazany wraz z listą zbiorczą z danej organizacji związkowej do Zarządu Regionu Gdańskiego, gdzie zostanie przygotowana i wydana indywidualna elektroniczna legitymacja członkowska. Nie dotyczy to osób, które mają już elektroniczną legitymację.

2. Dla osób, które będą w posiadaniu elektronicznych legitymacji i wyrażą chęć posiadania karty rabatowej LOTOS BIZNES, organizacja związkowa winna zebrać papierowe wnioski chętnych z danymi: imię i nazwisko, numer legitymacji członkowskiej elektronicznej plastikowej i nazwa organizacji związkowej. (Wzór wniosku znajduje się tutaj). Należy również wypełnić załącznik nr 2 do umowy. (Każdy indywidualnie musi wpisać: nr ewidencyjny uczestnika tożsamy z numerem legitymacji członkowskiej, nazwisko i imię oraz podpisać się dwa razy u dołu załącznika.

Uwaga! Nie wypełniamy rubryki ORGANIZATOR.

Regulamin pracowniczy sprzedaży w systemie LOTOS-Biznes i umowa pracownicza sprzedaży

3. Zebrane wnioski i załączniki nr 2 wraz z listą zbiorczą organizacja zakładowa dostarcza do Sekretariatu Zarządu Regionu Gdańskiego „S”, pok. 107.

4. Po opracowaniu przez ZRG wniosków, zostaną one przesłane do LOTOS Paliwa. Lotos prześle karty LOTOS BIZNES na adres ZRG, skąd zostaną one odebrane przez organizacje związkowe.

Informacji udziela sekretarz prezydium ZRG Bogdan Olszewski, tel. 502273425

Użytkownicy związkowych kart LOTOS Biznes otrzymują rabaty – od kilku do kilkudziesięciu groszy – za każdy litr paliwa standardowego (Pb95, ON, LPG) lub paliwa premium LOTOS Dynamic (Pb98, ON), a także 10-proc. zniżkę na produkty z menu Cafe Punkt, zakup olejów i płynów do spryskiwaczy oraz 15-proc. zniżkę na usługi myjni.

Rabaty na stacjach na wszystkich stacjach LOTOS z wyłączeniem stacji MOP:

Olej napędowy 10 gr/litr

Benzyny: 10 gr/litr

Olej napędowy Dynamic 15 gr/litr

Benzyna bezołowiowa Dynamic 15gr/litr

Gaz LPG: 7 gr/litr

Myjnia: 15%

Oleje i płyny do spryskiwaczy: 10%

Gastronomia Cafe Punkt: 10 %

Rabatowanie gastronomii może nie być dostępne na wybranych stacjach.

Na stacjach MOP:

Olej napędowy: 15 gr/litr

Benzyny: 15 gr/litr

Olej napędowy Dynamic 20 gr/litr

Benzyna bezołowiowa Dynamic 20 gr/LTR

Gaz LPG: 12 gr/litr

Myjnia: 15%

Oleje i płyny do spryskiwaczy: 10%

Gastronomia Cafe Punkt: 10%

c) Karta NAVIGATOR

Do każdego zakupu paliwa lub usługi będą naliczane punkty na kartę Navigator wg uzgodnionego algorytmu. Punkty te będzie można wymienić na szereg produktów przemysłowych znajdujących się w katalogu   https://lotosnavigator.pl/nagrody

Poniżej lista stacji LOTOSU…>>