Pikieta przeciwko unijnym urzędnikom

Komisja Krajowa NSZZ „Solidarność” organizuje 16 września 2017 r. o godz. 12.00 w Warszawie przy ul. Jasnej 14-16 pikietę protestacyjną przed budynkiem biura Komisji Europejskiej. Protest dotyczy sprzeciwu Komisji Europejskiej w sprawie przywrócenia zróżnicowanego wieku emerytalnego dla kobiet i mężczyzn w Polsce.

Chętni do uczestnictwa w pikiecie członkowie „Solidarności” z Regionu Gdańskiego powinni zgłosić się do własnych komisji zakładowych, które przygotowują wyjazd. Natomiast te komisje zakładowe, organizujące pielgrzymkę na Jasną Górę z przejazdem przez Warszawę i uczestnictwo w pikiecie, proszone są o kontakt z Romanem Kuzimskim (nr tel. 515 240 491.)  Dla osób indywidualnych, które pragną wziąć udział w pikiecie zostaną przygotowane autobusy przez Zarząd Regionu Gdańskiego. Są oni proszeni o kontakt z Justyną Sumczyńską-Grzymałą tel. stacj. 58 308 43 80 lub komórka 501 673 154 albo email: dzial.kontaktow@solidarnosc.gda.pl

Do pobrania plakaty w rozdzielczości do druku:

Plik1 (pdf)

Plik2 (pdf)