Opieka plus praca. Zapraszamy na konferencję 22 sierpnia

Region Gdański NSZZ „Solidarność” oraz Pomorska Izba Rzemieślnicza Małych i Średnich Przedsiębiorstw zapraszają pracodawców i pracowników z sektora MMŚP zamieszkałych na terenie województwa pomorskiego do udziału w konferencji poświęconej godzeniu życia zawodowego i rodzinnego w ramach projektu: „Opieka plus praca – to się opłaca!” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Konferencja odbędzie się w dniu 22 sierpnia 2014 r. w Gdańsku, w godzinach 9.45-15.00, w Gdańskim Parku Naukowo-Technologicznym przy ul. Trzy Lipy 3. Sala FG w budynku C, poziom „-1”.

Każdy uczestnik spotkania otrzyma publikację z wypracowanymi w projekcie rozwiązaniami w zakresie godzenia życia rodzinnego i zawodowego w formie podręcznika, który zawiera również wzory dokumentów prawnych. W trakcie konferencji odbędą się wykłady, ćwiczenia, dyskusja panelowa oraz przerwy kawowe i obiadowa.

Udział w konferencji jest bezpłatny!

W załączeniu formularz zgłoszeniowy oraz program konferencji.

Wypełniony formularz zgłoszeniowy należy przesłać na adres e-mail: r.domzalska@solidarnosc.gda.pl; faksem na numer 58 308 44 18, bądź pocztą tradycyjną na adres: Region Gdański NSZZ „Solidarność”, 80-855 Gdańsk, ul. Wały Piastowskie 24.

Rekrutacja prowadzona będzie do wyczerpania wolnych miejsc.

Więcej informacji o projekcie na stronie: http://www.opiekapluspraca.pl/