Jest jeszcze pięć miejsc na pielgrzymkę do Rzymu

Związkowcy z NSZZ „S” pod swoimi sztandarami będą obecni na mszy kanonizacyjnej papieża Jana Pawła II w Watykanie.

Jak poinformował nas Krzysztof Żmuda KM NSZZ ,,S” Stoczni Remontowa Shipbuilding ma jeszcze pięć wolnych miejsc na autokarową pielgrzymkę.

Program wyjazdu 22.04  – 29.04.2014 Gdańsk-  Garmisch Partenkirchen- Rzym – Dolomity (Predazzo)  – Gdańsk

22.04.2014   -  wyjazd godz.22.00  – nocny przejazd przez Niemcy

23.04.2014 – przejazd w rejon Garmisch Partenkirchen / śniadanie na trasie/ -, skocznia narciarska w Garmisch, spacer po kurorcie,  obiadokolacja,  zakwaterowanie w ośrodku alpejskim, nocleg.

24.04.2014 – śniadanie, wykwaterowanie. Tour: Masyw Zugspitze – Partnachklamm,  dalszy przejazd przez Austrię do Włoch, obiadokolacja i   zakwaterowanie w Rzymie

25.04.2014 – śniadanie, program zwiedzania Rzymu – Watykanu dostosowany do aktualnej sytuacji związanej z Kanonizacją cz. 1, obiadokolacja, nocleg.

26.04.2014 – śniadanie, program zwiedzania Rzymu – Watykanu dostosowany do aktualnej sytuacji związanej z Kanonizacją cz. 2,  obiadokolacja, nocleg.

27.04.2014 – śniadanie, udział w uroczystościach Kanonizacji Jana Pawła II; przejazd w Dolomity, zakwaterowanie, obiadokolacja, nocleg.

28.04.2014/29.04.2014 – śniadanie,  Dolomity cz.2 , Tour Misurina – Cortina, obiadokolacja w restauracji na trasie, nocny przejazd do kraju, w Gdańsku w godzinach porannych następnego dnia.

Koszt całkowity (bilety na kolejki górskie i do obiektów zwiedzanych, noclegi i  wyżywienie: śniadania w obiektach noclegowych i autokarze, obiadokolacje w restauracjach,  autokar z klimatyzacją i open barem, obsługę pilota, ubezpieczenia) to 2 tys. zł. Zapisy,  wraz z przedpłatą  w sekretariacie KM NSZZ Solidarność  Stoczni Remontowa Shipbuilding tel. 58 309 76 00 (zapis  i  wpłata I raty – minimum  200 zł).