Akademia Handlowa 50+. Zapraszamy na konferencję 12 września

Region Gdański NSZZ „Solidarność” w partnerstwie z Fundacją Gospodarczą i firmą Combidata zapraszają do udziału w Konferencji upowszechniającej dotyczącej innowacyjnego projektu: „Akademia Handlowa 50+”. W jego efekcie opracowany został nowoczesny model potwierdzania i uzupełniania kompetencji zawodowych osób 50+ (w zawodach: sprzedawca i przedstawiciel handlowy).

Konferencja odbędzie się w dniu 12 września 2014 roku (piątek), w godz. 9.30 – 15.00, w Gdańskim Parku Naukowo-Technologicznym przy ul. Trzy Lipy 3. Sala ABC w budynku C, poziom 0.

Opracowany model został przetestowany wśród przedstawicieli handlowych i sprzedawców oraz uzyskał pozytywną ocenę Regionalnej Sieci Tematycznej. Aktualnie trwa etap upowszechniania i wdrażania modelu. W założeniu może on być przeniesiony także na inne grupy zawodowe, np. na osoby zajmujące się szeroko pojętą obsługą klienta oraz z powodzeniem wykorzystany przez doradców zawodowych w publicznych i niepublicznych instytucjach rynku pracy.

Każdy uczestnik spotkania otrzyma publikację z wypracowanymi w projekcie rozwiązaniami. W trakcie konferencji odbędą się wykłady oraz dyskusja panelowa.

Udział w konferencji jest bezpłatny!

W załączeniu program konferencji.

Prosimy o zgłoszenie uczestnictwa pocztą elektroniczną na adres e-mail: d.wasielewski@solidarnosc.gda.pl lub telefonicznie na numer 58 308 42 31, bądź osobiście w siedzibie Regionu Gdańskiego NSZZ „Solidarność”, 80-855 Gdańsk, ul. Wały Piastowskie 24, pok. 130.

Rekrutacja prowadzona będzie do wyczerpania wolnych miejsc.

Więcej informacji o projekcie na stronie: http://www.akademiahandlowa.pl/

Projekt jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

ah_loga1

ah_loga2