Zapraszamy na spotkanie. Region Gdański. 15 IX 2015 r.

W dniu 15 października 2015 r  w sali Akwen Region Gdański „Solidarność’ odbędzie się spotkanie z przedstawicielami komisji zakładowej i oddziałowej , funkcjonującej w sklepach Biedronka.

Celem spotkania jest omówienie bierzącej działalności Komisji Zakładowej i Oddziałowej , a także zapoznanie się z problemami dotykających pracowników związanych z wykonywaną pracą. W spotkaniu ze strony władz związku będzie brał udział Robert Jacyno-Przewodniczący Komisji Oddziałowej, wiceprzewodniczący Komisji Zakładowej oraz Adam Żbikowski -członek Komisji Oddziałowej d/s rozwoju Trójmiasto, delegat na WZD Regionu Gdańskiego.

Spotkanie odbędzie się w dniu 15 IX 2015 r , w godzinach 10.30-14.30 , w sali Aken, Region Gdański NSZZ „Solidarność ” ul Wały Piastowskie 24 Gdańsk.

Zapraszamy członków związku ,symaptyków oraz osoby zainteresowane przystąpieniem do organizacji związkowej działającej w sieci biedronka .pobrane