Rozwój związku. Region Małopolska

W dniach 09-11 lutego 2016 r przedstawiciele prezydium komisji zakładowej w biedronce, przeprowadzali akcję informacyjno-ulotkową na terenie Regionu Małopolska.

DSC_0143 (1)

Osoby odpowiedzialne za przeprowadzenie akcji ze strony komisji to Katarzyna Machalica -sekretarz komisji zakładowej, oraz Rafał Wołoszyn, członek prezydium pełniący także funkcję przewodniczącego komisji oddziałowej w regionie śląsko-dąbrowskim. Rozwój związku odbył się przy pomocy i współudziale Regionu Małopolska NSZZ Solidarność. W okresie 3 dni odwiedzono sklepy na terenie Krakowa, Zakopanego,Nowego Sącza oraz miejscowości ościennych. Spotkania z pracownikami polegały na zebraniu kontaktów od pracowników w celu umówienia spotkań poza miejscem pracy ,a także rozmawiano na temat bieżących problemów pracowników sklepów ,i informowano o działalności związku zawodowego w biedronce.

Na zdjęciu od lewej :  Danuta Dunin -Region Małopolska, Katarzyna Machalica sekretarz K.Z. ,Rafał Wołoszyn-członek prezydium k.z.

Robert Jacyno