Szukam pracy

27.03.2017. Spawacz – monter

38 lat pracy w zawodzie spawacza – montera w tym również stanowiska brygadzisty, posiadający uprawnienia i umiejętności spawania następującymi metodami: 111; 135; 136; 311 – podstawy, średnia umiejętność czytania rysunku technicznego. W toku kurs spawania metodą TIG  141 stal nierdzewna – podejmie pracę w zawodzie spawacza – montera. Kontakt przez Biuro Pracy Solidarność, tel.: 508 308 43 47 .

23.03.2017. Archiwista

wykształcenie wyższe, licencjat z historii, kurs zaawansowanej archiwistyki w toku podejmie pracę w zawodzie archiwisty. Kontakt przez Biuro Pracy Solidarność, tel.: 508 308 43 47.

23.03.2017. Archiwista – bibliotekarz

wykształcenie wyższe, mgr Filologii Polskiej, ukończone studia podyplomowe – Bibliotekarstwo, posiadający doświadczenie w pracy redakcyjnej i dziennikarskiej,  kurs zaawansowanej archiwistyki w toku podejmie pracę w zawodzie archiwisty lub bibliotekarza.

22.03.2017. pokojowa, sprzątaczka, opiekunka osoby starszej, pracownik produkcji

wykształcenie zawodowe handlowe, doświadczenie zawodowe w wykonywaniu ww. prac, ukończone kursy: gospodarki magazynowej, udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej, opieki nad osobą starszą i  komputerowy podejmie pracę w ww. zawodach. Kontakt przez Biuro Pracy Solidarność, tel.: 508 308 43 47.