Wręczenie certyfikatów w Starogardzie Gdańskim

DSC01733_male
18 stycznia 2011 w siedzibie Fabryki Mebli Okrętowych FAMOS Sp.z.o.o. w Starogardzie Gdańskim odbyło  się uroczyste wręczenie certyfikatów 18 uczestnikom szkolenia dla operatorów wózków jezdniowych.

W spotkaniu uczestniczyli członkowie zespołu projektu „Pomorska Sieć Wsparcia Pracowników Sektora Stoczniowego” wraz z kierownikiem projektu, panią Stanisławą Gatz. Obecny był również członek zarządu Fabryki Mebli Okrętowych FAMOS, pan Grzegorz Schwichtenberg, który pogratulował uczestnikom ukończenia udziału w projekcie i uzyskania certyfikatów potwierdzających zdobyte kwalifikacje.

Stanisława Gatz podziękowała panu Benedyktowi Kerlinowi, przewodniczącemu Komisji Zakładowej NSZZ „Solidarność” oraz panu Grzegorzowi Schwichtenbergowi za pomoc w utworzeniu grupy szkoleniowej w Starogardzie Gdańskim i za wsparcie udzielone pracownikom fabryki FAMOS w podnoszeniu kwalifikacji zawodowych, zachęcała również obecnych do wzięcia udziału w innych projektach realizowanych przez Region Gdański NSZZ „Solidarność”.

DSC01743_male       DSC01722_male