Uroczyste wręczenie certyfikatów w Gdyni

OPEC  Uroczyste wręczenie certyfikatów w Gdyni

W dniu 26.04.2010 r. w Gdyni, w siedzibie  Komisji Zakładowej NSZZ „Solidarność” Okręgowego Przedsiębiorstwa Energetyki Cieplnej Sp. zoo. , odbyło się uroczyste wręczenie certyfikatów zakończenia udziału w projekcie. Certyfikaty otrzymało 17 uczestników szkoleń spawalniczych metodą  TIG i MIG oraz szkolenia: operator wózków jezdniowych. Zebranych powitał Krzysztof Dośla, Przewodniczący Regionu Gdańskiego NSZZ „Solidarność”, gratulując absolwentom wytrwałości i zapraszając do udziału w kolejnych projektach .

W nawiązaniu do słów Przewodniczącego,  Zbigniew Kowalczyk, członek Zarządu Regionu Gdańskiego NSZZ „Solidarność” poinformował możliwości uczestniczenia w projekcie 8.1.1. dedykowanym szczególnie pracownikom 45+ . Ze strony Partnera, COMBIDATA Poland sp. z o.o., Gabriela Groth – Rolka podziękowała za wsparcie Jackowi

Żalikowskiemu, Przewodniczący Komisji Zakładowej  NSZZ „Solidarność” przy OPEC Gdynia oraz Wojciechowi Litewskiemu. Wiceprzewodniczącemu , za pomoc w popularyzowaniu działań projektowych.  Absolwentom szkolenia swoje gratulacje złożył Jerzy Łuć, członek Zarządu OPEC i Dyrektor Finansowy.